2.11.2011

onpa hämärää

Nyt kun on jo niin pimeetä heti iltapäivästä, niin jotenkin kaipaa sitä valoa ympärilleen.. Oonkin sitä mieltä, että lumi vois jo sataa maahan. Ei olisi niin synkkää tuolla ulkona, kaikki puutkin on ihan alasti jo..


Kuopio 2010, Valkeisenlampi

Oikeestaan mä odotan nyt vaan, että saisin mun pikkuisen ulos tuolta masusta. Haluaisin jo kovasti nähdä hänet. Aikaisemmin mua pelotti synnytys, mutta nyt haluan sinne osastolle jo synnyttämään, sattui sitten kuinka paljon tahansa! Tällä hetkellä mulla on raskausviikkoja tasan 34. Eli suunnilleen 6 viikkoa olisi odotettavaa, tietenkin +/- 2viikkoa... Odottavan aika on pitkä ja nyt sen viimeistään huomaan. Kaikki tavarat on tulokkaalle valmiina, vain muutamat tuttipullot ja vaipat ostamatta.
Moni sanoo, että tätä pallomahaa tulee vielä ikävä.. Voihan se niinkin olla, ja pitäisi elää enemmän hetkessä. Lapsikin kasvaa niin nopeasti, että pitäisi ottaa päivä kerrallaan. Nyt yritän vain nauttia viimeisen kuukauden hiljaisuudesta, ja kerätä voimia tulevaan. Uskon, että sinä päivänä, kun esikoiseni saapuu maailmaan, olen maailman onnellisin ihminen. Toivon, että kaikki sujuu hyvin, niin kuin tähänkin asti.

Ja hei, onhan mulla yks vauva täällä kotona, jota voin hoitaa... ;)

Marianne

2 kommenttia:

  1. Mullakin on mopsi ja haluaisin kysyä sulta, että kun Sasu oli ihan pieni niin pureskeliko kaikkea ja miten sait loppumaan (vai pureeko kenties edelleen)? Tiedän kyllä että kaikki koiranpennut puree, mut tuntuu ettei oo kohta varpaita tallella meidän pikku monsterin takia ;)Ja puree siis leikkiessään - sormet kiinnostaa sitä paljon enemmän kun omat lelut. Määrätietoisesti vaan sanon voimakkaasti ei ja tarvittaessa irrotan varpaista tai sormista.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:
    Kyllä Sasu pienenä pureskeli jonkun verran, varsinkin kun innostu jostain leikistä.. Ei se mitään huonekaluja siis ole ikinä jyrsinyt, mutta just sormia ja käsiä "näykkii" vieläkin, kun liikaa innostuu : D Yleensä lopettaa sen sitten, kun näyttää taas sitä lelua, millä alunperin leikki alkoi.. Eli varmaan samantapanen tilanne on teillä siellä, täytyy vaan sit se leikki rauhottaa kun menee liian hurjaksi :D

    VastaaPoista